COVID-19

Miten toimia korona-aikaan?

Elämme hyvin poikkeuksellisessa ja odottamattomassa tilanteessa, jollaista monet meistä eivät olisi osanneet edes kuvitella. Käynnissä oleva koronapandemia koskettaa meitä kaikkia, niin yksilöitä kuin koko taloutta.

Voimme kuitenkin kaikki kantaa kortemme kekoon yhteiskuntamme hyväksi ja tukea taloutemme selkärankaa; pienyrittäjiä.

Kaksi kolmesta työpaikasta syntyy PK-yrityksiin

Kuinka voimme auttaa vaikeina aikoina?

Pienyrittäjät

Meille Qredillä on tärkeää pystyä auttamaan pienyrittäjiä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Löydät tältä sivulta apua siihen, mitä sinun tulisi pienyrittäjänä huomioida koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa. Mietitkö, miten tehdä tehokkaammin töitä kotoa tai mitä tehdä, kun asiakas ei maksa ajoissa? Voit lopettaa miettimisen - täältä löydät vastaukset.

Yksityishenkilöt

Jokainen voi osallistua talkoisiin ja auttaa tukemalla paikallista yritystään. Löydät tältä sivulta tietoa siitä, kuinka voit auttaa paikallisia yrityksiä, kuten vähittäiskauppiaita, ravintoloitsijoita tai vaikka kampaajia. Shoppaile netissä, tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella tai osta lahjakortti kampaamopalveluihin.

Viranomaiset

Valtiolla ja viranomaisilla on suuri vastuu koronaviruksen kielteisten talousseurausten minimoinnissa. Me Qredillä yritämme pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, millaisia tukipaketteja on mahdollista saada, ja miten niitä haetaan.

Auta meitä auttamaan yritystäsi

Ajat ovat kovat maamme pienyrittäjille. He tarvitsevat kaiken mahdollisen avun. Kliseinen lausahdus "kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain" sopii tähän hetkeen kuin nenä päähän. Yhdessä meidän kaikkien on kannettava kortemme kekoon auttaaksemme Suomen pienyrittäjiä.Me Qredillä haluamme auttaa pienyrittäjiä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kuten tähänkin saakka, autamme pienyrityksiä rahoittamalla niitä, mutta tämän lisäksi olemme käynnistäneet aivan erityisen kampanjan. Kampanjan myötä markkinoimme yritystäsi sen toimialueella Facebookissa ja Instagramissa.

Auta meitä auttamaan yritystäsi

Täältä löydät lisää hyödyllistä ja luotettavaa tietoa


Työ- ja elinkeinoministeriö
Kysymyksiä ja vastauksia koronasta

ELY-keskukset
Yrittäjille apua koronavirustilanteesta johtuviin vaikeuksiin

Verottaja
Verohallinto tukee yrityksiä koronatilanteessa

Uusyrityskeskus
Koronatietoa ja palveluja yrittäjille

Valtioneuvosto
Tietoa koronaviruksesta

Ulkoministeriö
Kysymyksiä ja vastauksia matkustamisesta ja koronaviruksesta

THL
Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

World Health Organization (WHO)
Maailman terveysjärjestön koronasivu


Apua tilanteen hallintaan

Olemme keränneet tähän artikkeleita, jotka voivat auttaa sinua tässä tilanteessa.

Kuinka vastaamme koronaviruspandemiaan?

Kuinka vastaamme koronaviruspandemiaan?

Koronavirus on hallinnut meidän kaikkien elämää yhä enemmän. Taudin leviämisen hallitsemiseksi on tehty lukuisia suuria toimenpiteitä Suomessa. Koronavirus ja sen leviämisen hidastamiseksi tehdyt toimet aiheuttavat suuria muutoksia...

Sairastaminen yrittäjänä

Sairastaminen yrittäjänä

Kaikki meistä sairastavat välillä. Joihinkin iskee jokainen kausiflunssa, toiset eivät tunnu sairastuvan juuri koskaan. Tiesitkö, että yrittäjänäkin olet oikeutettu sairauspäivärahaan?Lue blogistamme, kuinka paljon ja millä ehdoilla yrittäjä voi sairauspäivärahaa saada!

10 vinkkiä etätyöskentelyyn

10 vinkkiä etätyöskentelyyn

Juuri nyt, keväällä 2020, meillä on maailmanlaajuinen kriisi päällä – korona. Koronaviruksen aikaan tulisi suosia etätöitä, jos työtehtävät sen mahdollistavat. Kuinka työskennellä tehokkaasti kotoa? Lue blogistamme 10 vinkkiä etätyöskentelyyn!

Pienyritykset ovat meille sydämen asia

Alnilam - pieni tähtipuoti täynnä kaikkea taivaallista

Anun perheessä ollaan tähtiharrastajia. Anun lasten ollessa vielä pieniä häneltä kysyttiin usein, mitä hänen lapsilleen voisi harrastukseen liittyen antaa lahjaksi. Sellaista ei tuntunut löytyvän. Sitten Anulle tuli mahdollisuus perustaa yritys ja aloittaa lahjatavarakauppiaana. Tähtitiedeteema oli itsestäänselvä. Nykyisin Alnilam tarjoaa mukavaa, luonnontieteisiin kannustavaa tekemistä.

Myymälä palvelee sekä Helsingissä Lönnrotinkadulla että verkossa.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?


Yritysrahoitus auttoi meitä joulusesonkiin valmistautumisessa.

Marko, Vaskion Mauste


Kun sali piti saattaa loppuun, yrityslaina auttoi.

Jouko, Like Liikuntakeskus


Yritysrahoitus auttoi, kun Englanti uhkasi Brexitillä juuri ennen joulusesongin alkua.

Anu, Alnilam

Qred muutti kuukauden päiväksi


Aika on rahaa – erityisesti kriisiaikana.  Tärkeää on saada apua ennen kuin on liian myöhäistä. Avun saaminen perinteisiltä pankeilta voi viedä liian kauan.

Vaikka valtio takaa ja pankkien piti jakaa, ei apu välttämättä tavoita kaikkia pienyrityksiä ajoissa. Qred jatkaa kuitenkin pienyritysten ja niiden kasvun tukemista.

Yhdessä me selviämme tästä kriisistä.

Hae lainaa

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Palvelemme sinua arkisin klo 8–18.

09-424 503 99 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu@qred.com