COVID-19

Hoe komen we door deze crisis heen?

We bevinden ons momenteel in een uitdagende en onzekere tijd die niemand voor ogen had gezien. Het dagelijkse leven van iedereen wordt op de één of andere manier beïnvloed door het coronavirus.  Maar we kunnen allemaal wat doen om de gevolgen van het virus op onze samenleving en economie te beperken. Deze website is er om u te helpen om door deze onzekere tijd te komen. 

Wat kunnen we voor elkaar betekenen in deze onzekere tijd?

Ondernemers

Qeld is ter wereld gekomen om bedrijven te laten groeien, maar ook om ondernemers te ondersteunen wanneer het wat moeilijker gaat. Hieronder kunt u bronnen en tips vinden over waar u aan kan denken in tijden van crisis. Wellicht zijn er steunmaatregelen van de overheid waarvoor u in aanmerking kunt komen? Lees onze blogs op onze website en zie ook de links hieronder. We begrijpen dat dit onzekere en stressvolle tijden voor u kunnen zijn. Mocht u uw situatie met ons willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 808 6084 of mail naar support@qeld.nl

Particulieren

We kunnen allemaal kleine bedrijven steunen. Bestel bijvoorbeeld eens op vrijdagavond eten bij uw plaatselijke restaurant en laat het bezorgen? Zo helpt u mee om de Nederlandse economie een beetje draaiende te houden! Alle kleine beetjes helpen!

Overheid

De overheid heeft een verantwoordelijk om de economische impact die het coronavirus op ondernemers heeft te beperken. Hieronder kunt u links vinden over de steunmaatregelen die de overheid heeft aangenomen.

Belangrijke informatie en handige links over het corona virus

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
Actuele informatie over het coronavirus in Nederland

World Health Organization
Adviezen van de World Health Organization (WHO) 

Rijksoverheid
Informatie over steunmaatregelen van de overheid

Rijksoverheid
Kabinet breidt ondersteuning uit (nieuwsbericht 7 april)

MKB
Corona calculator om te bekijken voor welke steunmaatregelen u in aanmerking komt

Financiële regelingen overheid
Overzicht financiële regelingen

Krijg ik Tozo check
Handige link voor ondernemers om de tijdelijke overbruggingsregeling aan te vragen bij de gemeente
Ons moederbedrijf in Zweden bestaat 5 jaar

In een tijd van crisis is tijd belangrijker dan ooit. Het moet daarom snel, gemakkelijk en eenvoudig zijn om een lening aan te vragen en te ontvangen voordat het te laat is. Bij grote banken kan het te lang duren. Qeld helpt kleine bedrijven om te groeien, maar ook in onzekere tijden staan we voor u klaar.  Samen kunnen we uit deze crisis komen!

Vraag hier een lening aan!

Neem contact met ons op!

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een email. We zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00

020 808 6084
support@qeld.nl